PRESENTACIÓ

REPRODUCCIÓ MANUAL VIDEOS …Play… 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7

1 – Comença YouFORMi del segle XXI des de zero * Comencem *

Fa temps, molt de temps al planeta terra, jo, tu, ell, nosaltres, vosaltres i ells, evolucionem a través de la galàxia donant voltes al sol que envia la llum i energia amb major potència i començar a viure cada dia l’espectacle de la vida a la nova era de comunicació des del cel i des de la terra en totes les estrelles de la Via Làctia.

2 – Primer pas de la vida junts, connectat sempre al teu costat i seguir endavant.

Hola, què tal? benvingut al nostre espai, jo per a tu, aifortu, tu per a mi, Youformi. Estem Aquí! Al nostre costat! ‘A la nostra vida! ¡Online! En connexió. Vam començar a poc a poc, des de 0, aquest fantàstic camí junts, quan tu vulguis? Començar el primer pas i jugar el millor temps de joc per viure la vida.

3 – Presentem l’inici de YouFORMi per seguir endavant. * Hola *

Ara és el teu temps de veritat per començar, caure i aixecar-te amb els teus per seguir endavant, Quedar amb els amics, amb la teva parella i viure junts moments de la vida en bona companyia. Estar al teu costat en qualsevol moment, en qualsevol lloc del nostre món és el més bonic que tenim aquí al nostre costat.

4 – A poc a poc, vam començar YouFORMi, el nostre temps el meu i el teu.

HOLA! … Gaudeix sempre que puguis dels moments bons de la vida, de la teva millor vida ara, a poc a poc, sense presses a YouFORMi.com Nous projectes i també dificultats per superar.

5 – Pujar, baixar, caure i aixecar-se com YouFORMi i seguir endavant. onLine

HOLA! … Hem de fer tot perquè vam començar de zero, amb tot el futur per davant. Posa’t en marxa avui. El camí no és fàcil però fes el primer pas, amb ganes de començar, com Youformi.

6 – Estar connectat amb els teus amics i amb el teu amor YouFORMi sempre en línia.

Hola, com estàs? Estem connectats, Youformi.com és el teu temps ara! En el teu telèfon mòbil. Posa’t en marxa truca i queda per sortir aquesta nit o aquest cap de setmana.

7 – Necessito quedar-me al teu costat, estar contigo al teu costat ara i sempre.

Aquí mateix on no he estat mai. Youformi.com al teu telèfon, la teva tablet, a la pantalla gran. Quedate conmigo en aquest gran espai al voltant del món Youformi, en línia sempre que tu vulguis, estaré al teu costat, en el nostre idioma per seguir endavant, vale.

REPRODUCCIÓ AUTOMÀTICA … autoplay
.