REPRODUCCIÓ MANUAL VIDEOS …Play… 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7

1- Inici de posada en marxa, online YouFORMI

Start up Tot sembla impossible, impossible connexió, cal tornar a provar perquè, telèfon no disponible, el meu mobile comunica, haurem de intentar-ho per cridar i connectar més tard, perquè tot sembla impossible fins que s’aconsegueix.

2 – Engegar web i xarxes per a tothom. YouFORMi

Per estar tu per a mi, connectat sempre i posar en marxa en connexió del meu telèfon, Escoltar inici ara del web youformi.com a tot el món, en el meu telèfon sempre en connexió en línia. Accionar enllaços en el meu telèfon per internet i fer play a la mà, disponible avui i ara.

3 – Segle XXI, una ODISSEA a la TERRA. YouFORMi

Al canal YouFORMi t’acostem gràcies a INTERNET millors continguts audiovisuals per a públic ADULT i CONTEMPORANI que vol veure i escoltar vídeos dels millors estils i qualitat en imatge i so de tot el món i de tots els temps. HOLA!

4 – ONLINE al voltant del Planeta Terra amb YouFORMi ara.

Dia a dia, nit a nit, estem en moviment a la velocitat del planeta terra, al voltant de la nostra galàxia, al voltant del nostre sol, cada dia, cada nit, per cantar, ballar, descansar, sempre al teu costat. Subscriu te … Fins aviat!

5 – Comencem des de la Casella de sortida amb YouFORMi en línia

HOLA! … Comencem per començar, des de la casella de sortida, de dia, de nit o a mitjanit, tic tac aquí a la banda, amb els meus amics, amb la família, amb tu i surar com una estrella, tik tak tok online.

6 – Ser l’estrella principal de la teva vida sempre Ara.

Estar amb tu, amb el nou sol, amb els teus secrets amb els meus secrets que amaguem, sol o en companyia, aquí mateix sempre en connexió per començar ara mateix.

7 – Viu ara el viatge més gran de la nostra vida a Internet.

Viure ara per estar junts, ets la persona mes important del món, sóc el teu fan, estic bé al teu costat, perdona els meus errors, m’equivoco de vegades, no sóc perfecte i no estem quiets per seguir endavant, anem.

REPRODUCCIÓ AUTOMÀTICA … autoplay
.