PRESENTATIE

HANDMATIG AFSPEEL VIDEO’S …Play… 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7

1 – YouFORMi van de 21e eeuw begint vanaf nul * We zijn begonnen *

Een lange tijd geleden op planeet aarde, evolueerden ik, jij, hem, wij, jij en zij door de melkweg die om de zon cirkelt die licht en energie met grotere kracht uitzendt en elke dag het schouwspel van het leven begint te beleven in het nieuwe tijdperk van communicatie vanuit de hemel en vanaf de aarde in alle sterren van de Melkweg..

2 – Eerste stap in het leven samen, altijd verbonden aan je zijde en verder.

Hoi hoe gaat het? welkom in onze ruimte, ik voor jou, aifortu, jij voor mij, Youformi. Is hier! Aan onze kant! In ons leven! online! In verbinding. We beginnen beetje bij beetje, vanaf 0, deze fantastische reis samen, wanneer je maar wilt!

3 -We presenteren de start van YouFORMi om verder te gaan. * Hallo *

HALLO ! … Nu is je echte tijd om te beginnen, te vallen en op te staan ​​met de jouwe om verder te gaan, Verblijf bij vrienden, bij je partner en beleef momenten van het leven samen in goed gezelschap. Altijd en overal ter wereld aan uw zijde staan, is het mooiste dat we hier aan onze zijde hebben.

4 – Beetje bij beetje zijn we YouFORMi begonnen, onze tijd is van mij en van jou.

HALLO ! … Geniet wanneer je maar kunt van de goede momenten in het leven, je beste leven nu, beetje bij beetje, zonder haast op YouFORMi.com Nieuwe projecten en ook moeilijkheden om te overwinnen.

5 – Ga op, neer, val en sta op zoals YouFORMi en ga verder.

HALLO ! …We moeten alles doen, want we zijn helemaal opnieuw begonnen, met de hele toekomst voor de boeg. Ga vandaag aan de slag. De weg is niet gemakkelijk, maar zet de eerste stap, wil beginnen, zoals Youformi.

6 – Wees verbonden met je vrienden en met je liefde YouFORMi altijd online.

Hallo hoe gaat het? We zijn verbonden, Youformi.com is nu jouw tijd! Op je mobiele telefoon. Ga bellen en regel een afspraak om vanavond of dit weekend uit te gaan. Verbonden om te blijven en te leven met de mensen van wie je het meest houdt.

7 – Ik moet aan je zijde blijven, nu en altijd aan je zijde zijn.

Hier waar ik nog nooit ben geweest. Youformi.com op je telefoon, op je tablet, op je grote scherm. Blijf bij me in deze geweldige ruimte rond de Youformi-wereld, online wanneer je maar wilt, ik zal aan je zijde staan, in onze taal om vooruit te komen,

AUTOMATISCH AFSPELEN … autoplay
.