HANDMATIG AFSPEEL VIDEO’S …Play… 1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7

1- Opstarten, online YouFORMi

start up Alles lijkt onmogelijk, verbinding onmogelijk, we moeten het opnieuw proberen omdat, telefoon niet beschikbaar, mijn mobiel communiceert, we zullen later moeten proberen te bellen en verbinding te maken, omdat alles onmogelijk lijkt totdat het is bereikt.

2 – Start het web en netwerken voor iedereen.

Om jou voor mij te zijn, altijd verbonden en start mijn telefoonverbinding, Luister nu naar het web youformi.com over de hele wereld, op mijn telefoon altijd online. Activeer links op mijn telefoon via internet en maak spelen in mijn hand, vandaag en nu beschikbaar.

3 -XXI eeuw, een ODYSSEY op AARDE .YouFORMi

HALLO ! … Op het YouFORMi-kanaal brengen we u dankzij het INTERNET dichter bij de beste audiovisuele inhoud voor VOLWASSEN en HEDENDAAGS publiek dat video’s van de beste stijlen en kwaliteit in beeld en geluid van over de hele wereld en van alle tijden wil zien en beluisteren . HALLO !

4 – ONLINE rond Planeet Aarde nu met YouFORMi

Dag na dag, nacht na nacht, bewegen we met de snelheid van planeet aarde, rond onze melkweg, rond onze zon, elke dag, elke nacht, om te zingen, dansen, rusten, altijd aan jouw zijde

5 – We starten vanuit de exit-box met YouFORMi online

HALLO ! … We beginnen, vanuit het startvak, dag, nacht of om middernacht, tik tok hier hiernaast, met mijn vrienden, met mijn familie, met jou en zweef als een ster, tik tak tok online.

6 – Om altijd de belangrijkste ster van je leven te zijn.

Om bij je te zijn in de nieuwe dageraad met de nieuwe zon, met je geheimen met mijn geheimen die we verbergen, alleen of in gezelschap, hier altijd in verbinding om nu te beginnen.

7 – Beleef nu de grootste reis van ons leven op internet.

Leef nu om samen te zijn, je bent de belangrijkste persoon ter wereld, ik ben je fan, ik ben goed aan je zijde, vergeef mijn fouten, ik heb het soms mis, ik ben niet perfect en we moeten niet nog steeds verder gaan, laten we gaan.

AUTOMATISCH AFSPELEN … autoplay
.